Sanne van der Put

Workout Klassiek

With Sanne van der Put
All levels

When?
Feb. 10, 2018
9:30 a.m. - 10:30 a.m.

Where?
SKVR, Hennekijnstraat 6, Rotterdam

Deze dansante workout is een les waarbij spierversterkende en spierverlengende oefeningen afgewisseld worden met coördinatie en cardio. Dit alles op zeer afwisselende muziek: van hedendaagse popmuziek tot dance, tot klassiek - wel altijd met een zekere drive. Ook techniek komt aan bod, gebaseerd op de klassieke ballettechniek. Dus uitdraai van de benen, hier en daar een pirouette, en zeker ook sprongen. Alles is wel veel minder technisch en minder op combinaties gericht dan bij een reguliere techniekles: het is een uur lang lekker bewegen op muziek zonder dat je van te voren iets hoeft in te studeren of te onthouden. De les is geschikt voor zowel zeer gevorderde danscursisten als beginnende danscursisten


Prices
  • Standard: 199.00 € - Full Course
  • Jeugd: 119.40 € - Full Course with 40% discount
  • Jongvolwassenen: 149.25 € - Full Course with 25% discount
  • Rotterdampas: 174.00 € - Full Course with 25.00 € discount

  • Workout Klassiek is over.

Na haar opleiding bij de Rotterdamse Dansacademie en het Nederlands Dans Theater, heeft Sanne als professionele danseres gewerkt voordat ze begon met lesgeven en choreograferen. Momenteel is Sanne als docent modern techniek verbonden aan ArtEZ dansacademie (Arnhem). Verder maakt ze als free-lance choreografe werk voor in theaters of op locatie en geeft ze les bij de VAK in Delft en de SKVR.

Sanne’s moderne lessen zijn sinds haar studie aan het Limón Instituut in New York sterk gebaseerd op de Limón techniek: heel dynamisch, muzikaal en organisch. Centraal staan het werken met adem, zwaartekracht en gewicht en het nemen van risico's. Haar lessen zijn opgebouwd uit een niet te lange warming up, veel across the floor, met regelmaat vloerwerk en vrijwel altijd werken aan een langere dansante & choreografische combinatie.

Voor meer informatie en beeld: www.sannevanderput.nl